Egzanp pa-a-pa · Egzanp pa-a-pa · 7 min

Egzanp pa-a-pa: enn seri Paroli

Dis dolar lor nwar, doub apre sak gin, met dan pos apre trwa ki swiv. Martingale envers, tour par tour.

Repons kourt

Enn sesion Paroli simile lor 80 tour. Trez pert o premie tour, ven-kat seri kase ek trwa trip konplete ki inn pey $70 sakenn. Net −$160 apre ki nou ti dan gin $50. Sistem ki perdi souvan ek gagne rarman, dan form ki laritmetik prevwar.

baz
$10 lor nwar
lobzektif
3 gin ki swiv
p(trip)
11.5%
net par trip
+$70

Swiv sistem-la

Enn gin avans enn letap. Enn pert, ouswa enn trwazyem gin, retourn o komansman.

124Gagne
miz swivan1rezilta ziska ler0tour0

Miz ek rezilta an inite miz de baz.

Plan-la

Parye $10 lor nwarpariNwarPari peman egal lor 18 nimero nwar. An franse: noir.Lir tou →. Apre enn gin, les $20 lor latab. Apre enn dezyem gin, les $40 lor latab. Apre enn trwazyem gin, tir $80 ek rekoumans avek $10. Enn pert nenport kot rekoumans a $10. Sak sey risk $10 nou prop larzan ek gagne $70 si nwar sorti trwa fwa ki swiv, sa arive (18/37)³ = 11.5% di tan. Nou atann apepre enn seri konplete lor nef sey.

Tour 1–25

R N N R R N R N N R N N R R N R 0 N N N N R N N R. Douz sey: kat inn perdi o premie tour (−$10 sakenn, enn ladan lor zerorouZeroSel kaz ver ki okenn pari peman egal, douzenn ouswa kolonn pa kouver; sours lavantaz kazino. Osi: enn sel zero, 0.Lir tou →), trwa inn perdi o dezyem tour (−$10 sakenn, akoz $20 la ti larzan kazino plis nou pa), kat inn perdi o trwazyem tour (−$10 sakenn, mem fason), enn trip konplete ant tour 18 ek 20 (+$70). Net −$40. Seri konplete-la ti paret kouma enn prev. Bann onz lesek pa ti paret nanye, ek se sa mem lide sistem-la.

seysekansmiznet
1R10−$10
2N N R10, 20, 40−$10
3R10−$10
4N R10, 20−$10
5N N R10, 20, 40−$10
6–9N N R · R · N R · 0≤ 40−$40
10N N N10, 20, 40 → $80 tire+$70
11–12N R · N N R≤ 40−$20
apre 25 tour12 sey, 1 trip−$40
Enn trip konplete paret kouma enn prev; bann onz zeton perdi lor semin pa paret nanye.

Tour 26–55

De lot trip, ant tour 28 ek 30 ek ant 37 ek 39, sakenn dan enn seri kat nwar ki nou inn kase apre trwa: katriyem nwar-la inn gagne nouvo $10 la ek prosin rouzpariRouzPari peman egal lor 18 nimero rouz. An franse: rouge.Lir tou → inn pran $20 la. Kinz sey, net pou sa bout-la +$10; total ziska la −$30; pik +$50 o tour 39. Trwa trip lor 27 sey, se 3.1 atandi; o pik-la sesion-la dan gin $50 ek li paret kouma enn metod.

Sa sesion-la ek nef lot pareyrezilta kont depar
+$980$0−$1,000+$400−$5000125250375500tourrezilta
1,000 sesion × 500 tour · vyolet p10/p25/p75/p90, ble kler medyann, 82 lesantiyon pal · pas lor grafik-la pou trouv bann kantil lor enn tour
  • p10 −$780
  • p25 −$510
  • medyann −$210
  • p75 +$90
  • p90 +$370
1,000 sesion × 500 tour · aks y koupe ant persantil 1–99 (ekstrem −$1,000 ziska +$1,570) · 500 tour · baz $10 · peman egal
Laplipar lign desann dousman par pa $10 ek sote $70 detanzanta. Mwayenn dis-la se mwayenn zwer avek miz fix: −2.70% tou seki inn parye.

Tour 56–80

Trez sey perdan ki swiv, nef ladan o dezyem ouswa trwazyem tour kot seri-la inn arete enn ouswa de nwar avan lobzektif. Net −$130 pou sa bout-la; final −$160. Sa seri lesek-la ena enn probabilitematematikProbabiliteSans enn rezilta, depi 0 ziska 1 ouswa depi 0% ziska 100%. Enn nimero: 1/37 = 2.70%.Lir tou → apepre 20%, vedir li pou ariv enn zwer ParolistrateziParoliProgresion pozitif: doub apre enn gin, rekoumanse apre enn pert ouswa apre trwa gin de swit. Osi: Martingale envers.Lir tou → apepre sak sink sesion sa longer-la.

Bann kont

Total parye $1,460 lor 80 tour kont $800 pou enn zwer avek miz fix $10: bann seri azout total paryelarzanTotal paryeTotal larzan ki ou parye lor enn sesion ouswa enn peryod, ek bann gin ki ou reparye ladan. Osi: handle, action.Lir tou →. Pert atandimatematikPert atandiValer atandi miltiplie par total larzan ki ou parye; montan mwayen ki ou perdi lor enn sesion ouswa enn peryod.Lir tou → lor $1,460 se $39; vre rezilta −$160 mwins ki enn ekar-tipmatematikEkar-tipRasinn kare varyans; distans tipik ant enn rezilta ek valer atandi.Lir tou → anba, nanye extraordiner. Zwer avek miz fix akote nou ti ena mem lesperans par dolar ek enn rezilta ki balanse apepre lamwatie mwins.

Stratezi roulet miz fix

Seki sesion-la montre

Paroli se MartingalestrateziMartingaleProgresion ki doub pari-la apre sak pert. Get seksion Stratezi pou kone seki li fer ek seki li pa fer.Lir tou → tet anba: li perdi enn initelarzanIniteMiz baz ki enn sistem ouswa enn zwer servi. Bann progresion dekrir an inite pou ki zot aplik lor nenport ki latab.Lir tou → laplipar di tan ek gagne set inite detanzanta, olie gagne enn inite laplipar di tan ek perdi swasant-trwa detanzanta. Distribision-la mwins danzere akoz gro sif-la se enn gin, pa enn pert, ek miz-la zame depas $40, ladan zis $10 pou nou. Pert atandi par dolar pa sanze. Se meyer sistem pou enn zwer ki anvi varyansmatematikVaryansEnn mezir lor kouma bann rezilta dispers otour valer atandi. For pou pari lor enn sel nimero, ba pou pari peman egal.Lir tou → san falez, ek li kout kan mem 2.70% total parye.

Kestion

Kifer met dan pos apre trwa e pa kat?

Kat ki swiv se 5.6% ek li pey $150. Lobzektif-la se enn gou; lavantaz-la parey pou tou lobzektif.

Eski larzan kazino vremem pou kazino?

Non. Apre enn gin, $20 lor latab-la pou ou. Paroli paret bon marse akoz perdi enn seri pa paret kouma perdi ou prop larzan. Me se sa.

Eski Paroli pli bon ki Martingale?

Mem lesperans, pli ti miz maksimom, pena falez limit latab. Pli bon dan tou fason apart sa enn ki konte, ki pa sanze.

Enpe riye

Perdi tipti souvan, gagne gro rarman. Lanvers Martingale, ek mem pri.

Perdi tipti souvan, gagne gro rarman. Lanvers Martingale, ek mem pri.

Sours

  1. Ethier, S. N. The Doctrine of Chances: Probabilistic Aspects of Gambling. Springer, 2010. Sapit 13, roulet.
verifie 2026-09-28model: eropeen, enn sel zerometodolozi ↗sours ↗