Kot
Dis kestion lor probabilitematematikProbabiliteSans enn rezilta, depi 0 ziska 1 ouswa depi 0% ziska 100%. Enn nimero: 1/37 = 2.70%.Lir tou →, peman ek lesperans, tire dan enn lis kinz. Reponn, gagne enn not, ek resevwar paz ki eksplik sak kestion ki ou rate.

Test seki ou kone avan ou parye lor li. Dis kestion swa multip, melanze sak fwa. Si ou gagne 8 ouswa plis, ou konn plis ki bann depliant; mwins ki 5 ek seksion Aprann pou enn bon lasware.
Kalkil not
10: ou ti kapav ekrir sa sit-la.
8–9: ou konpran roulet pli bien ki preske tou dimounn lor latab.
5–7: solid; seksion Matematik pou ranpli bann tro.
Mwins ki 5: koumans par Kouma zwe ek PemanlarzanPemanSeki enn pari gagnan rapporte, ekrir kouma “X kont 1” anplis miz ki retourne.Lir tou → roulet, apre retourn isi.
Bann kestion ki dimounn rate pli souvan se sa enn “omwin enn fwa dan 37 tour” (dimounn dir “100%” ouswa “anviron 50%”) ek sa enn lor de douzennpariDouzenn1–12, 13–24 ouswa 25–36, peye 2:1.Lir tou → (dimounn dir “de tier” ek blie zerorouZeroSel kaz ver ki okenn pari peman egal, douzenn ouswa kolonn pa kouver; sours lavantaz kazino. Osi: enn sel zero, 0.Lir tou →).
Kiz swivan
Kiz istwar lor paz swivan koz lor Pascal, Blanc, Jagger ek 26 nwarpariNwarPari peman egal lor 18 nimero nwar. An franse: noir.Lir tou →. Li pli fasil ek pli amizan, ek li pa pou fer ou ekonomiz larzan.
Kestion
Akoz 37 sans a 1 lor 37 donn linpresion enn sertitid. Se 63.7%, ek enn nimero lor trwa pankor sorti apre 37 tour.
Kestion lavantaz pari lor kat nimeropariPari lor kat nimeroKat nimero ki partaz enn kwin lor tapi pari, peye 8:1.Lir tou → ek kestion “ki pa dan grup-la” ansam: tou pari standar ena mem lavantaz, apart pari lor sink nimero amerikin.
Enpe riye

Kinz kestion. Laplipar repons se 2.70%.
Sours
- Ethier, S. N. The Doctrine of Chances: Probabilistic Aspects of Gambling.