Pari roulet · Pari andan · cheval · 7 min

Pari lor de nimero

Enn pari lor de nimero dan roulet, se enn zeton lor lign ant de nimero ki koste-koste.

Repons kourt

De nimero lor 37, peye 17:1. ProbabilitematematikProbabiliteSans enn rezilta, depi 0 ziska 1 ouswa depi 0% ziska 100%. Enn nimero: 1/37 = 2.70%.Lir tou → 5.41%, lavantaz kazinomatematikLavantaz kazinoPart sak miz ki kazino gard an mwayenn: 2.70% dan roulet eropeen.Lir tou → 2.70%.

kouver
2 / 37
probabilite
5.41%
peye
17:1
SD pou $1
4.09
Lor latab · 2 nimero
Lor rou
0321519421225173462713361130823105241633120143192218297281235326

Ki ete enn pari lor de nimero dan roulet?

Zeton-lalarzanZetonEnn zeton ki reprezant enn montan fix, ki ou poze lor tapi pari pou fer enn pari. Osi: check.Lir tou → lor bor ki de kaz partaze. Bann pari lor de nimeropariPari lor de nimeroDe nimero kot-a-kot, peye 17:1.Lir tou → orizontal met ansanm de nimero dan mem rang (17-18); bann vertikal met ansanm de nimero dan mem kolonnpariKolonnDouz nimero dan enn kolonn vertikal lor tapi pari, peye 2:1.Lir tou → (17-20). ZerorouZeroSel kaz ver ki okenn pari peman egal, douzenn ouswa kolonn pa kouver; sours lavantaz kazino. Osi: enn sel zero, 0.Lir tou → kapav fer pari lor de nimero avek 1, 2 ouswa 3 lor so bor anba. Lor enn grij 3×12 ena 57 pari lor de nimero ordiner plis trwa avek zero, 60 an tou. Enn zeton ki tous enn kwinpariPari lor kat nimeroKat nimero ki partaz enn kwin lor tapi pari, peye 8:1.Lir tou → olie enn bor, se enn pari lor kat nimero, alor met li byen o mitan lign-la.

Kot boul-la tom lor enn pari lor de nimero% bann tour
sa pari-la gagne
5.41%
enn lot nimero
91.89%
zero
2.70%
% bann tour
045.9591.89%

Komie enn pari lor de nimero peye dan roulet?

Vre kot kont de nimero lor 37, se 17.5 kont 1; latab peye 17. Lor enn zeton $10, kan li sorti ou gagne $170 gin ek ou miz retourne. Lor 37 tour mwayenn, ou gagne de fwa (+$340) ek ou perdi 35 fwa (−$350), net −$10 lor $370 parye: 2.70%.

$10 × 100 tourpari lor de nimero
probabilite par tour5.41%
gin atandi dan 100 tour5.4
rezilta atandi−$27.03
ekar-tip$407
p(okenn gin dan 100 tour)0.39%
pli long seri pert tipik83 tour
Mem pert atandi ki tou lezot pari. Se dispersion-la ki ou pe swazir.

Karakter

Mwatie varyansmatematikVaryansEnn mezir lor kouma bann rezilta dispers otour valer atandi. For pou pari lor enn sel nimero, ba pou pari peman egal.Lir tou → enn pari lor enn sel nimeropariPari lor enn sel nimeroEnn sel nimero, peye 35:1.Lir tou → pou mem pert atandimatematikPert atandiValer atandi miltiplie par total larzan ki ou parye; montan mwayen ki ou perdi lor enn sesion ouswa enn peryod.Lir tou →. Pari lor de nimero, se konpromi natirel pou bann zwer ki anvi santi enn pari andan san 36 tour perdi ant de gin. Li osi enn brik dan pari anonselatabPari anonseEnn pari ki ou anons krupie olie plas li ar lamin, zeneralman enn pari lor enn sekter rou kouma voisins ouswa tiers. Osi “anons”.Lir tou → tiers du cylindreFR · sekterTiers du cylindre“Enn tier rou”: douz nimero anfas zero, depi 27 ziska 33 lor rou-la, parye avek sis pari lor de nimero.Lir tou →, ki sis pari lor de nimero ki kouver douz kazekipmanKazEnn bann 37 konpartiman avek nimero lor rotor. Osi: slot, cup.Lir tou → lor enn tier rou.

Valer atandi bann pari anonse

Lor rou

Bann vwazinpariVwazinEnn nimero ek de kaz lor sak kote li lor rou-la, sink zeton lor enn sel nimero.Lir tou → lor tapi pariekipmanTapi pariGrij pari ki enprime lor latab. Osi: latab, feutre, tapi.Lir tou → pa vwazin lor rou. 17-18 lor de kote opoze rou-la (17 ant 25 ek 34; 18 ant 22 ek 29). Okenn pari lor de nimero pa kouver de kaz ki tous lor rou; pli pre, se 0-3, de kaz apar avek 26 ant zot. Rou amerikin ena enn exsepsion: 0 ant 28 ek 2, ek 0-2 enn pari lor de nimero lor tapi amerikin. An pratik, enn pari lor de nimero zis enn pari lor tapi.

Rou ek regleman roulet amerikin

Labitid franse

À chevalFR · pari lor de nimeroChevalNom franse pou pari lor de nimero: enn zeton lor lign ant de nimero, peye 17:1.Lir tou →, “lor sival”: zeton-la asiz lor lign-la kouma enn kavalie. Krupie franse aksepte lapel “cheval douze-quinze” ek zot met li pou ou. Lor pist ovallatabPist ovalBann oval lor tapi pari an dirak ek elektronik ki montre bann nimero dan lord rou-la, ki servi pou plas pari vwazin ek pari sekter avek enn sel tap.Lir tou →, bouton tiers met sis chevaux enn sel kou.

Latab roulet

Kestion

Eski mo kapav fer enn pari lor de nimero avek zero ek 00?

Zis lor enn tapi amerikin, kot li peye 17 kont 1 ek li ena lavantaz 5.26% kouma tou lezot pari laba.

Eski enn pari lor de nimero pli bon ki de pari lor enn sel nimero?

Enn pari $10 lor de nimero ek de pari $5 lor enn sel nimero lor mem nimero, se mem pari: mem kouvertir, mem pemanlarzanPemanSeki enn pari gagnan rapporte, ekrir kouma “X kont 1” anplis miz ki retourne.Lir tou →, mem varyans.

Kifer SD-la 4.09?

√(p·17² + (1−p) − EV²) avek p = 2/37. Get paz varyans.

Lamizman ar matematik

Esey rezoud zot ou mem avan. Sakenn solision kase; ouver li kan ou pare.

  1. Lor ki rou, eropeen ouswa amerikin, ena enn pari lor de nimeropariPari lor de nimeroDe nimero kot-a-kot, peye 17:1.Lir tou → ki kouver de kazekipmanKazEnn bann 37 konpartiman avek nimero lor rotor. Osi: slot, cup.Lir tou → ki kot-a-kot lor rou-la?

    Montre solision-la

    Repons Zis lor rou amerikin, ek zis enn: 0-2.

    Lor rou eropeen zerorouZeroSel kaz ver ki okenn pari peman egal, douzenn ouswa kolonn pa kouver; sours lavantaz kazino. Osi: enn sel zero, 0.Lir tou → ant 32 ek 26, ek so bann pari lor de nimero lor tapi pariekipmanTapi pariGrij pari ki enprime lor latab. Osi: latab, feutre, tapi.Lir tou → se 0-1, 0-2 ek 0-3. Okenn lor 57 lezot pari lor de nimero pa met ansam de vwazinpariVwazinEnn nimero ek de kaz lor sak kote li lor rou-la, sink zeton lor enn sel nimero.Lir tou → lor rou-la non plis: lord rou-la ti desine pou separ bann nimero ki pre ar zot lor tapi-la.

    Lor rou amerikin zero ant 28 ek 2, ek 0-2 se enn pari lor de nimero lor tapi amerikin. Doub zerovaryantDoub zeroKaz 00 lor rou amerikin. So prezans fer lavantaz kazino mont depi 2.70% ziska 5.26%.Lir tou → ant 1 ek 27, me so bann pari lor de nimero se 00-2, 00-3 ek 0-00.

Enpe riye

O mitan lign-la. Lalektir krupie-la final.

O mitan lign-la. Lalektir krupie-la final.

Sours

  1. Ethier, S. N. The Doctrine of Chances: Probabilistic Aspects of Gambling. Springer, 2010. Sapit 13, roulet.
verifie 2026-09-28model: eropeen, enn sel zerometodolozi ↗sours ↗