Pari roulet · Pari deor · colonne · 6 min

Pari lor enn kolonn

Enn pari lor enn kolonn dan roulet kouver douz nimero lor enn lign vertikal tapi-la.

Repons kourt

Douz nimero, peye 2:1. ProbabilitematematikProbabiliteSans enn rezilta, depi 0 ziska 1 ouswa depi 0% ziska 100%. Enn nimero: 1/37 = 2.70%.Lir tou → 32.43%. Mem kot ki enn douzenn avek lezot nimero.

kouver
12 / 37
probabilite
32.43%
peye
2:1
koler
pa egal
Lor latab · 12 nimero
Lor rou
0321519421225173462713361130823105241633120143192218297281235326

Kolonn lor latab roulet

Trwa kaz “2:1” o pie tapi pariekipmanTapi pariGrij pari ki enprime lor latab. Osi: latab, feutre, tapi.Lir tou →, enn anba sak kolonnpariKolonnDouz nimero dan enn kolonn vertikal lor tapi pari, peye 2:1.Lir tou →. Kolonn 1 ena 1, 4, 7 … 34; kolonn 2 ena 2, 5, 8 … 35; kolonn 3 ena 3, 6, 9 … 36. Sakenn bizin atenn minimom latab tousel. ZerorouZeroSel kaz ver ki okenn pari peman egal, douzenn ouswa kolonn pa kouver; sours lavantaz kazino. Osi: enn sel zero, 0.Lir tou → pa dan okenn kolonn.

Kot boul-la tom lor enn kolonn% bann tour
sa pari-la gagne
32.43%
enn lot nimero
64.86%
zero
2.70%
% bann tour
032.4364.86%

Limit latab roulet

Peman ek lesperans enn kolonn dan roulet

Parey kouma enn douzennpariDouzenn1–12, 13–24 ouswa 25–36, peye 2:1.Lir tou →: vre kot 2.083 kont 1, latab peye 2, pert atandimatematikPert atandiValer atandi miltiplie par total larzan ki ou parye; montan mwayen ki ou perdi lor enn sesion ouswa enn peryod.Lir tou → 2.70% lor miz, ekar-tipmatematikEkar-tipRasinn kare varyans; distans tipik ant enn rezilta ek valer atandi.Lir tou → 1.39 par initelarzanIniteMiz baz ki enn sistem ouswa enn zwer servi. Bann progresion dekrir an inite pou ki zot aplik lor nenport ki latab.Lir tou →.

$10 × 100 tourkolonn
probabilite par tour32.43%
gin atandi dan 100 tour32.4
rezilta atandi−$27.03
ekar-tip$140
p(okenn gin dan 100 tour)0.000000%
pli long seri pert tipik12 tour
Mem pert atandi ki tou lezot pari. Se dispersion-la ki ou pe swazir.

Melanz koler

Bann kolonn pa ekilibre an koler. Kolonn 1 ena sis rouzpariRouzPari peman egal lor 18 nimero rouz. An franse: rouge.Lir tou → ek sis nwarpariNwarPari peman egal lor 18 nimero nwar. An franse: noir.Lir tou →. Kolonn 2 ena kat rouz (5, 14, 23, 32) ek wit nwar. Kolonn 3 ena wit rouz ek kat nwar (6, 15, 24, 33). Sa enportan zis si ou konbinn enn kolonn avek enn pari lor koler ek ou anvi kone komie fwa tou le de gagne: kolonn 3 plis rouz gagne tou le de lor wit nimero, alor ki kolonn 2 plis rouz gagne tou le de lor kat.

kolonnnimerorouznwar
1e1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 3466
2em2 5 8 11 14 17 20 23 26 29 32 3548
3em3 6 9 12 15 18 21 24 27 30 33 3684

Kifer bann kolonn roulet paret diferan ki bann douzenn

Enn douzenn, se douz nimero swivan; enn kolonn sote de nimero ant sakenn. Lor rou-la tou le de eparpiye, alor ni enn ni lot pa enn sekterrouSekterEnn ark kaz ki swiv lor rou-la, pa enn group lor tapi pari.Lir tou →. Diferans-la zis lor laparans, me se pou sa ki zot vann “sistem kolonn” ek “sistem douzenn” kouma de prodwi diferan, alor ki se mem pari.

Konbinezon

De kolonn, kouma de douzenn, gagne 24 tour lor 37 pou enn inite net. Enn kolonn plis enn douzenn partaz kat nimero (kolonn 1 ek premie douzenn partaz 1, 4, 7, 10), ki kouver 20 nimero avek enn doub gin lor kat ladan. Zouti Bet Builder montre distribision egzak.

Konstrikter pari

Kestion

Eski kaz kolonn-la anler ouswa anba?

O pie grij-la, anba 34, 35 ek 36. Lor enn tapi franse ki ena de lextremite, zot dan bout lwin ar zero.

Eski enn pari lor enn kolonn dan roulet ena zero ladan?

Non. Zero anler tou trwa kolonn ek li pa fer parti okenn.

Enpe riye

Mem kot, lezot nimero, lezot fon.

Mem kot, lezot nimero, lezot fon.

Sours

  1. Ethier, S. N. The Doctrine of Chances: Probabilistic Aspects of Gambling. Springer, 2010. Sapit 13, roulet.
verifie 2026-09-28model: eropeen, enn sel zerometodolozi ↗sours ↗