Pari andan
Nenport ki pari ki plase lor ouswa ant bann nimero grij-la: lor enn sel nimero, de nimero, trwa nimero, kat nimero, sis nimero.
Dan so konteks
PemanlarzanPemanSeki enn pari gagnan rapporte, ekrir kouma “X kont 1” anplis miz ki retourne.Lir tou → pli for, probabilitematematikProbabiliteSans enn rezilta, depi 0 ziska 1 ouswa depi 0% ziska 100%. Enn nimero: 1/37 = 2.70%.Lir tou → pli ba, mem lavantaz 2.70%. Souvan latab fix enn minimom pou total ou zetonlarzanZetonEnn zeton ki reprezant enn montan fix, ki ou poze lor tapi pari pou fer enn pari. Osi: check.Lir tou → andan olie par zeton.
Krupie peye bann pari andan an dernie, koumans par seki pli pre ar li, pou ki tapi pariekipmanTapi pariGrij pari ki enprime lor latab. Osi: latab, feutre, tapi.Lir tou → vid depi deor ver andan.